023-5444297 info@dutchmagic.nl

BALLOONING

Zie ballonnen tot leven komen, waan u in een wereld van fantasie en magie….

Justin Vliegenthart is naast goochelaar ook één van Nederlands beste ballonkunstenaars. Met zijn alom bekende en imposante ballonnenkroon, is hij van begin tot eind een eyecatcher op elk feest of evenement en wordt hij niet voor niets de ‘koning van de ballonnen’ genoemd. Hij weet in een handomdraai elke gewenste creatie te maken. Door de jaren heen is gebleken dat jong en oud van zijn werk houden en enorm veel plezier beleven aan het entertainment waar hij zijn ballonnen mee combineert.

Dacht u dat alleen kinderen zijn ballonnen zullen waarderen? Dan heeft u het mis! Want uit ervaring blijkt dat ook juist de volwassenen staan te springen om een waanzinnige balloncreatie van de hand van deze ‘King in Balloons’ te mogen ontvangen. Het zijn dan ook niet de standaard ballonfiguren die u zult verwachten en wellicht regelmatig tegen komt in bijvoorbeeld winkelcentra, feesten en beurzen. Justin is een ware kunstenaar als het gaat om luchtige creaties. Hij heeft in de loop der jaren een enorm schat aan figuren bedacht en ontwikkeld en de keuze is dus uiteenlopend en groot.

Alles is mogelijk, van grappige fantasiedieren tot bijzondere objecten van werkelijke grootte. Een Ferrari waarin de gasten kunnen plaatsnemen en een foto kunnen schieten, behoort onder andere tot de mogelijkheden en zal een ware eyecather kunnen zijn tijdens uw event.

Justin maakt van ieder evenement en kleurrijk en luchtig spektakel. Of het nu om give-aways of grote bouwwerken gaat het zal de gasten zeker niet ontgaan zijn als ballonkunstenaar Justin Vliegenthart op uw evenement de gasten heeft mogen entertainen. Veel van de gasten zullen een ballonsculptuur mee naar huis krijgen. Een leuke herinnering aan een mooi feest.

Ook sluit hij heel gemakkelijk aan bij uw bedrijf, slogan of thema. Justin kan namelijk ballonnen maken in de kleuren van uw huisstijl of als er een thema voor uw event is, dan kan hij zijn ballonsculpturen daarop helemaal aanpassen.

 

Zo maakte Justin superheldenballonnen tijdens de Amsterdam Marathon en hijskranen tijdens de opening van de Maasvlakte. Het WK Hockey in Amstelveen werd versierd met hockeymeisjes van ballonnen en supporters van verschillende voetbalclubs uit de eredivisie kregen in hun voetbalstadion de mooiste hoeden in hun clubkleuren.

Neem contact op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
+31 23-5444297
info@dutchmagic.nl

Contactformulier