023-5444297 info@dutchmagic.nl
Justin Vliegenthart - Table Magic
Justin Vliegenthart - Table Magic-2

Table-Magic & Zakkenrollen

Met table-magic van tafelgoochelaar Justin Vliegenthart, bent u verzekerd van een belevenis op topniveau. Aan de statafels of dinertafels van de gasten, of tussen de gasten door tijdens een loopfeest of walking dinner. Hij weet in elke situatie de gasten op het verkeerde been te zetten en van heel dichtbij met een hoog entertainmentgehalte op een ludieke manier, bij de neus te nemen. Hij gebruikt daarvoor zijn sterke staaltjes magie. Deze ‘gentleman of magic’ zorgt voor grote verwondering en verbazing en laat uw gasten genieten van meedogenloze trucs, onvervalste mindreading, maar ook weet hij sommige gasten voor een kort moment van hun waardevolle spullen te ontfutselen. Dit zal natuurlijk voor grote hilariteit onder uw gasten zorgen.

Bij goochelaar en zakkenroller Justin Vliegenthart zijn wij ervan overtuigd dat uw gasten nog lang zullen napraten over de impact van zijn magie. Een garantie voor een belevenis die zijn gelijke niet kent.

High Level Entertainment!

Table-Magic van Justin Vliegenthart kunt u zien als een interactieve goochelshow! Hij zal zich als tafelgoochelaar in de locatie tussen de gasten begeven. Of het om een sitting diner, lunch, walking dinner, loopfeest of een borrel gaat. De setting in de zaal is voor deze gewiekste en toch charmante tafelgoochelaar geen enkel probleem. Hij weet zich in elke situatie aan te passen om de gasten zo optimaal mogelijk te vermaken als table-magician. Hij creëert gezellige en sfeervolle momenten voor en met uw gasten. Tafelgoochelen is hierbij High Lever Entertainment. De genodigden  zullen aan zijn lippen hangen om de magie te proeven. Met zijn supersnelle trucs, vingervlugge effecten en razendsnelle afleidingen, weet hij een verbazingwekkende indruk achter te laten. Helemaal als hij zijn zakkenrollen ook nog eens toepast in zijn trucs.

Daarom wordt uw bedrijfsopening, personeelsfeest, relatiedag of familiefeest met goochelaar Justin Vliegenthart pas echt een bijzondere belevenis!

Justin is in staat om uw bedrijfslogo, boodschap, thema of eventueel product in zijn trucs tijdens table-magic te verwerken. Door zijn creativiteit kan hij makkelijk met u meedenken over de juiste invulling hiervoor.

Tafelgoochelen van Justin is overigens heel goed te combineren met zijn energieke en interactieve podiumshow.

Neem contact op

Justin Vliegenthart - Table Magic-1
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
+31 23-5444297
info@dutchmagic.nl

Contactformulier