023-5444297 info@dutchmagic.nl

PODIUM / CENTRALE ACT

Houdt u van spanning, humor en sensatie?

 

Goochelaar Justin Vliegenthart heeft naast zijn table-magic ook een waanzinnig leuke podiumact, waarmee hij veel succes boekt. In de trant van Mindfuck en Victor Mids, weet hij tijdens deze unieke goochelshow de gedachten van het publiek te beïnvloeden. Veel interactie, vingervlugheid, mentalisme en humor is te beleven en ervaren in deze unieke podiumshow. Justin neemt het publiek mee in zijn wondere wereld, een wereld van magie en illusie.

 

Uw gasten als middelpunt in de show!

 

Inmiddels staat Justin al 20 jaar op het toneel, waardoor hij het publiek en vooral de gasten die hij op het podium vraagt, heel goed op het verkeerde been weet te zetten. Uiteraard tot grote hilariteit bij alle genodigden. Justin weet heel goed hoe hij de juiste snaar kan raken als het om afleiding en manipulatie gaat. Interactie, humor en plezier voeren in deze show de boventoon. Alle opdrachtgevers zijn laaiend enthousiast over deze performance on stage.

Of het nu gaat om een personeelsfeest, een diner of een zakelijk congres? Deze interactieve podiumact is een perfecte aanvulling voor ieder soort evenement en zal tot in lengte van dagen een glimlach bij uw gasten laten verschijnen.

 

Ervaar deze magic show zelf en boek deze stage-act voor uw bedrijfsfeest, opening, seminar, symposium of congres. Maar ook voor andere event en feesten zoals een familiebijeenkomst, huwelijksfeest of verjaardag is deze podiumshow inzetbaar. Jong en oud genieten van het optreden van magic entertainer Justin.

 

Klein gezelschap, kleinere setting? De act blijft groots

 

Mocht uw gezelschap niet zo heel groot zijn of is er geen podium op de locatie aanwezig? Geen enkel probleem omdat goochelaar Justin Vliegenthart zich helemaal aanpast naar de situatie, setting en uw wensen. Hij past zijn act dusdanig aan dat ook hij centraal tussen de gasten, zelf met publiek rondom, uitgevoerd kan worden. Voor de meeste goochelaars redelijk tricky in verband met de goocheltrucs maar hier deinst deze professionele magic entertainer niet voor terug. Improvisatie is bij een centrale act van groot belang, ook in een kleinere setting zal het niet aan humor, interactie, verbazing en plezier ontbreken.

Uniek en hilarische momenten!

Podium act of centrale act?  Goochelaar Justin Vliegenthart trakteert de gasten op een magisch spektakel, met korte bondige trucs, die niet zomaar elke goochelaar evenaart. Verwondering en verbazing zijn de juiste woorden die passen bij de shows van Justin.

Helemaal als Justin hier en daar een horloge heeft gepikt bij uw gasten, dit uiteraard met een knipoog J. Hou alle bezittingen goed in de gaten, want voor je het weet slaat de status goochelaar bij Justin over in zakkenroller…

 

De podium / centrale act is uitermate goed te combineren met tafelgoochelen, zijn kleurrijke ballonkunst of een educatieve workshop goochelen of mentalisme.

Neem contact op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
+31 23-5444297
info@dutchmagic.nl

Contactformulier