023-5444297 info@dutchmagic.nl

Justin Vliegenthart

“goochelaar op topniveau en verwonderaar met klasse”

Wie goochelaar Justin Vliegenthart al eerder aan het werk heeft gezien zal deze slogan zeker kunnen beamen. Justin behoort tot de hoogste categorie onder de Nederlandse goochelaars en zijn magische entertainment is stijlvol en straalt klasse uit.

Net als veel andere professionele goochelaars van deze tijd, kreeg Justin in zijn jeugd een goocheldoos voor zijn verjaardag. Hij raakte meteen verslaafd aan goochelen en er volgden meerdere goocheltrucs en goocheldozen. Justin zijn passie was geboren en hij wist eigenlijk al snel dat hij goochelaar wilde worden. Hij bewonderde goochelaars als Wereld Kampioenen Richard Ross en Fred Kaps om hun charismatische manier van presenteren. Goochelaar Hans Kazan om zijn goed uitgedachte routines met de wat kleinere trucs en illusionist Hans Klok om zijn handelingssnelheid bij de grote illusieshows met assistentes.

Na het debuut voor publiek op zijn 14e, kreeg goochelaar Justin de smaak nog meer te pakken. Oefenen tot de blaren op zijn vingers stonden, resulteerde er uiteindelijke in dat hij sinds zijn 20e veel geboekt wordt als tafelgoochelaar met zijn table-magic. Door de jaren heen heeft goochelaar Justin Vliegenthart zich verder ontwikkeld en is hij een “meester’ in het bedenken van unieke en originele kinderacts en jeugdshows. De reden waarom hij daar zo goed in is, ligt waarschijnlijk in het gegeven dat hij al jaren in het basisonderwijs werkzaam is. De eerste jaren als leerkracht en sinds enkele jaren als directeur van een basisschool.

 

De jaren daarna vormden hem meer en meer tot allround magician. Zijn vingervlugheid werd geslepener, de trucs steeds briljanter en ook het indrukwekkende zakkenrollen is inmiddels één van zijn specialiteiten geworden.
Goochelaar Justin Vliegenthart is uitstekend inzetbaar voor tafelgoochelen, goochelshows op het podium, balloonart, goochel workshops, workshop ballooning en kindershows waarbij Justin door zijn leuke manier van interactie, samen met het aanwezige publiek een magische belevenis creëert.

Deze ‘gentleman of magic’ bespeelt het publiek met verwondering en verbazing, door de impact van zijn magie. Met sterke staaltjes uit de goochelkunst en met entertainment op het hoogste niveau besprenkelt Justin elk event met een uitgebalanceerde dosis magie.

De kernwaarden bij goochelaar Justin zijn plezier, ontspanning, humor, interactie, improvisatie en vingervlugheid. Met deze hoogstaande elementen biedt hij 100% kwaliteit en klasse en dat is de reden waarom hij behoort tot de top van de Nederlandse goochelaars.

Waarom voor Justin kiezen?

Justin Vliegenthart in 2007 beste goochelaar in zijn categorie werd

Justin Vliegenthart de publieksprijs won op het NK Magic in 2008

Justin Vliegenthart goud won op de Magic Handday

Justin Vliegenthart de vaste goochelaar van NET5’s ClubKids was

Justin Vliegenthart regelmatig te zien is in De Efteling als Justin de Verwonderaar

Imagine the Impossible

Neem contact op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
+31 23-5444297
info@dutchmagic.nl

Contactformulier