023-5444297 info@dutchmagic.nl

KINDERSHOWS

Met verwondering en betovering neemt Justin Vliegenthart de kinderen mee in een wereld vol fantasie

Als geen ander weet kindergoochelaar Justin Vliegenthart, hoe hij kinderen mee kan nemen op een ontdekkingsreis vol van fantasie en magie. Met een achtergrond als leerkracht en tevens directeur van basisscholen kan hij de belevingswereld van kinderen heel goed inschatten en triggeren. Het is dan ook zeker logisch dat hij één van de beste kindergoochelaars is, Justin voelt wat er leeft en speelt en kan daardoor de fantasiewereld en gedachtengang van kinderen betoveren.

Zijn vakgebied naast goochelen gebruikt hij dan ook om nieuwe shows te ontwikkelen. Een professionele kindershow, die de kinderen 50 minuten lang blijft boeien is Justin op het lijf geschreven. Hij heeft niet voor niets veel prijzen in de wacht weten te slepen tijden nationale goochelcongressen voor zijn verschillende kindershows.

Zijn shows sluiten naadloos aan bij de gedachten, fantasieën en belevenissen van kinderen. Met deze betoverende kracht weet hij de aandacht van zijn jonge toeschouwers de gehele show vast te houden. Ze wanen zich in een magische wereld. U heeft geen kind meer aan ze!

Benoemd tot “Justin de Verwonderaar” door de Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel, die Justin regelmatig inzet als ‘huisgoochelaar” tijdens de meest prachtige evenementen, heeft hem de eervolle naam “Justin de Verwonderaar” gegeven. De Efteling weet hiermee de totale lading van de kwaliteiten van goochelaar Justin Vliegenthart te dekken. Hij is namelijk één van de weinige professionele goochelaars, die zowel jong als oud weet te verwonderen. Voor dit bekende pretpark, waarin sprookjes en verwondering nog tot op de dag van vandaag de trigger zijn, heeft Justin twee seizoenen lang tijdens het Negen Pleinen Festijn zijn speciaal geproduceerde shows aan een groot publiek mogen laten zien.

De combinatie van professional magician en enorme kindervriend was ook de reden waarom het televisieprogramma ClubKids! (NET5) Justin vroeg om een aantal televisieuitzendingen een magisch impuls te geven.

Justin maakt kinderboeken visueel

Met zijn creatieve kijk op goochelen in combinatie met zijn liefde voor de fantasiewereld van kinderen, heeft Justin een speciale act “Magische Boeken vol Feest” ontwikkeld voor de kinderboekenweek. In deze show staat de magie van leesbeleving en leesmotivatie voorop en de nieuwste kinderboeken spelen een magische en soms mysterieuze hoofdrol.

‘Magische Boeken vol Feest’ is een onvergetelijke belevenis voor de jonge generatie die aansluit bij het leesbeleidsplan van basisschoolleerlingen.

Neem contact op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
+31 23-5444297
info@dutchmagic.nl

Laat een bericht achter