023-5444297 info@dutchmagic.nl

WORKSHOP GOOCHELEN

Zou u ook wel eens willen leren goochelen of  mindf*cken op een hilarische manier? Goochelaar Justin Vliegenthart weet in een leerzame, creatieve en met humor doorspekte workshop de fijne kneepjes van de goochelkunst aan u te leren.

Tegenwoordig is goochelen weer hip en trendy, zoals te zien is in tv-programma’s Street Magic, Mind F*ck en de Magische Winkel. En juist in deze tijd willen veel mensen het goochelen onder de knie krijgen. Daarom is een workshop van Justin absoluut een aanrader.
Of het gaat om een familiedag, een personeelsuitje of een teambuildingdag? Justin heeft het ideale concept hiervoor bedacht. In deze workshop zijn interactie en teamwork belangrijke elementen.

Na een korte introductie zal Justin zichzelf voorstellen en iets over zijn carrière vertellen. Tevens zal hij een deel van zijn eigen repertoire laten zien. Ook zullen daarin de te leren trucs verwerkt zitten en uitgelegd worden. Dan zullen de deelnemers zelf aan de slag gaan om de trucs en de presentatie ervan onder de knie te krijgen en vervolgens aan elkaar laten zien.
Wij zijn er nu al van overtuigd dat er in uw gezelschap ook zeker talenten tevoorschijn getoverd worden.

Mocht u een boodschap, logo of thema in de trucs willen verwerken dan zijn daar zeker mogelijkheden voor. Dit bespreken wij dan graag met u.

Justiimpossible - Workshop goochelen - magic en football

Neem contact op

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
+31 23-5444297
info@dutchmagic.nl

Laat een bericht achter